Kee Safety

Putkiosat.fi toimii tiiviissä yhteistyössä Kee Safety Groupin kanssa tavoitteenaan toimittaa asiakkaalle laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Tuotteet kootaan helposti osista ja saadaan näin toteutettua tukevat ja asiakaalle edulliset ratkaisut nopeasti ja vähällä vaivalla ilman hitsaamista.

Kee Safety Group on mailman suurin putkikomponenttien sekä erilaisten turvatuotteiden, kuten putoamissuojien, kaiteiden sekä kattoturvatuotteiden toimittaja. Yritys on perustettu Isossa Britanniassa vuonna 1934 ja se on sen jälkeen laajentanut tuotevalikoimaansa laajasti ja nykypäiväna toimittaa asiakkailleen laajan kirjon laadukkaita turvatuotteita iskulauseenaan ”Separate people from hazards”. Kee Safety toimii ympäri maailman johtoajatuksenaan tarjota kaikille asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja jokaiseen kohteeseen.

Kee Klamp – ja Kee Lite -komponentit tarjoavat laajan valikoiman komponentteja, joista voidaan valmistaa räätälöityjä kaiteita, turvarakenteita, käsijohteita tai telineitä. Lisäksi niillä on toteutettu myös erilaisia putkikalusteita, kuten pöytiä, tuoleja, hyllyjä, vaatetelineitä ja naulakkoja. Tuotteilla saadaan tarpeen mukaan sopivan kokoisia ja persoonallisia kalusteita jokaiseen kohteeseen.

Kee Access -komponenteista voidaan valmistaa kaiteita ja käsijohteita jokaiseen kohteeseen. Tuotteet ovat turvallisia ja tukevia ja mahdollistavat kaiteiden rakentamisen haastaviinkin kohteisiin ilman hitsaamista.

Kee Klamp – ja Kee Lite -tuotteet on testattu ja hyväksytty TÜV SÜD Ag:n toimesta. Münchenissä Saksassa sijaitseva TÜV SÜD on yksi maailman johtavista teknisen testauksen organisaatioista.

Oxford safety Components Ltd on Isossa Britanniassa toimiva turvatuotteiden valmistaja, jonka tuotteista myynnissä on tällä hetkellä STS Trellis Mat Systemsin asennusmatot. Näillä asennusmatoilla saat työskentelyalustan vaikkapa lattiakoolausten tai kattotuolien päälle helposti ilman raskaiden palkien tai tukirakenteiden kantamista.

Mikäli tarvitset räätälöidympiä ratkaisuja metallirakenteisiin, teemme myös yhteistyötä AT-Pihatuote Oy:n kanssa. Yhtiö toteuttaa monipuolisia pihojen asennus-, korjaus ja rakennustöitä.