Tuotteet

 

 

Komponentit

Saatavilla olevat komponentit on jaettu kolmeen eri tuoteryhmään valmistusmateriaalin ja käyttötarkoituksen mukaan. Komponentit ovat myös tarvittaessa saatavissa kaikissa RAL-värikartan väreissä nopealla toimitusajalla. Alla olevien tuoteryhmien osaluetteloista kaikki komponentit ovat tilattavissa kauttamme joko verkkokaupasta tai laittamalla viestiä sähköpostiin myynti@putkiosat.fi.

Verkkokaupan varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on noin 2-7 päivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on n. 2-3 viikkoa.

Kee Klamp -tuoteryhmistä  yleisimmin käytetyt komponentit löytyvät meiltä heti varastosta. Kaikki Kee Access -komponentit löytyvät varastostamme.

Kee Klamp

Putkiosat kuumasinkitystä teräksestä. Erilaisten putkirakenteiden kokoonpanoon. Kaikkein käytetyin putkiliitostyyppi. Laajin valikoima erilaisia liitoksia.

Putkikoot 17,5 – 60,3 mm

Kee Lite

Putkiosat alumiinista. Erilaisten putkirakenteiden kokoonpanoon. Käytetään erityisesti silloin, kun rakenteelta vaaditaan keveyttä.

Putkikoot 33,7 – 60,3 mm

Kee Access

Käsijohdeosat kuumasinkitystä teräksestä. Erilaisiin kaiteisiin ja käsijohteisiin, myös portaisiin ja luiskiin. Täysin ilman hitsaamista.

Putkikoot 42,4 ja 48,3 mm

Putket

Kaikkiin projekteihin toimitamme tarvittaessa putkiosien lisäksi myös oikeanlaiset putket haluamallanne pintakäsittelyllä. Putket ovat saatavissa kaikissa RAL-värikartan väreissä. Toimitamme putket myös valmiiksi sahattuina oikean mittaisiksi, jolloin kokoaminen ja asennus on helppoa. Ota meihin yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö!

 

Tuotteiden tilaaminen

Jos haluat tiedustella tuotteiden soveltuvuutta sinulle, tarvitset apua komponenttien laskemisessa ja suunnittelussa, tai haluat tilata tuotteita, ole hyvä ja täytä alla oleva lomake. Voit syöttää vapaamuotoisesti tekstikenttään haluamasi tuotteet ja määrät. Voit myös mailata myynti (at) putkiosat.fi. tai soittaa: 0440 471 535

    Katso miten Kee Klamp -putkiosat toimivat