Kaiteet ja käsijohteet

Kun tarvitset kaiteen tai käsijohteen sisätiloihin tai ulos, meiltä saat vahvat ja tyylikkäät ratkaisut tarpeisiisi. Valmiilla kaideliittimillä erilaisten kaiteiden ja käsijohteiden valmistaminen on kustannustehokasta, nopeaa ja helppoa. Työ voidaan tehdä tarvittaessa kokonaisuudessaan kohteessa paikan päällä. Liittimet ovat aina joko ruostumatonta terästä, kuumasinkittyä terästä tai alumiinia ja sellaisenaan hyvin säänkestäviä. Tuotteet voidaan myös maalata kaikilla RAL-classic värisävyillä.

Kaiteet ja käsijohteet julkisivuihin

Julkisivujen ratkaisuina ruostumattomat teräsratkaisut sekä kuumasinkityt tuotteet ovat kaikkein suosituimpia. Näillä tuotteilla jälki on tyylikästä ja viimeisteltyä. Tuotteiden liittäminen onnistuu vaikka paikan päällä näppärien kaideosien avulla, jolloin erillisiä sovituskäyntejä ei tarvita. Kuumasinkityt tuotteet voidaan maalata kaikissa RAL Classic-värisävyissä, jolloin saat juuri omaan kohteeseesi sopivan lopputuloksen.

Kaiteet ja käsijohteet teollisuuden tarpeisiin

Teollisuuden tarpeisiin erilaiset kaiteet, käsijohteet ja kulkuesteet voidaan toteuttaa helpoimmin Kee Klamp –putkiliittimillä. Tuotteet ovat hyvin korroosiota kestäviä ja niiden asennus onnistuu helposti ja nopeasti vaikka paikan päällä. Jo olemassa olevien rakenteiden jatkaminen tai muutostyöt onnistuvat helposti jopa ilman vanhojen rakenteiden purkamista.

Kaiteet ja käsijohteet sisätiloihin

Kaide- ja käsijohderatkaisuja sisätiloihin löytyy todella suuri valikoima. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet antavat viimeistellyn silauksen sisustukseen, mutta myös maalatut ja kuumasinkityt tuotteet toimivat sisätiloissa. Lisäksi tuotteet voidaan maalata RAL Classic-värikartan sävyillä, joten lopputuloksesta tulee juuri sinun toiveidesi mukainen.

Ota rohkeasti yhteyttä oheisella lomakkeella ja kerro suunnitelmastasi.