Putkiosat.fi toimii tiiviissä yhteistyössä Kee Safety Groupin sekä Rinox GmbH:n kanssa tavoitteenaan toimittaa asiakkaalle laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Tuotteet kootaan helposti osista ja saadaan näin toteutettua tukevat ja asiakaalle edulliset ratkaisut nopeasti ja laadukkaasti ilman hitsaamista.

Kee Safety Group on mailman suurin putkikomponenttien sekä erilaisten turvatuotteiden, kuten putoamissuojien, kaiteiden sekä kattoturvatuotteiden toimittaja. Yritys on perustettu Isossa Britanniassa vuonna 1934 ja se on sen jälkeen laajentanut tuotevalikoimaansa laajasti ja nykypäiväna toimittaa asiakkailleen laajan kirjon laadukkaita turvatuotteita iskulauseenaan ”Separate people from hazards”. Kee Safety toimii ympäri maailman johtoajatuksenaan tarjota kaikille asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja jokaiseen kohteeseen.

Kee Klamp – ja Kee Lite -komponentit tarjoavat laajan valikoiman komponentteja, joista voidaan valmistaa räätälöityjä kaiteita, turvarakenteita, käsijohteita tai telineitä. Lisäksi niillä on toteutettu myös erilaisia putkikalusteita, kuten pöytiä, tuoleja, hyllyjä, vaatetelineitä ja naulakkoja. Tuotteilla saadaan tarpeen mukaan sopivan kokoisia ja persoonallisia kalusteita jokaiseen kohteeseen.

Kee Access -komponenteista voidaan valmistaa kaiteita ja käsijohteita jokaiseen kohteeseen. Tuotteet ovat turvallisia ja tukevia ja mahdollistavat kaiteiden rakentamisen haastaviinkin kohteisiin ilman hitsaamista.

Rinox GmbH on yksi maailman ensimmäisitä yrityksistä, joka on erikoistunut valmistamaan kaidetuotteita ruotumattomasta teräksestä sekä lasista. Yrityksen juuret ovat Saksassa ja siellä yhtiön päätoimipiste edelleen sijaitsee. Rinoxin tuotteita myydään tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 65:een maahan.
Rinoxin tuotteilla metalliset rakenneratkaisut onnistuvat hitsaamatta ja takaavat erittäin tyylikkään ja viimeistellyn lopputuloksen. Rinox on tunnettu tinkimättömyydestään yhdistäessään Saksalaisen valmistusteknologian ja maailmanlaajuiset laatunormit tuotteidensa viimeistelyssä tuottaessaan laadukkaita tuotteita asiakkailleen eri puolilla maailmaa. Rinox on myös koko yrityshistoriansa ajan ollut innovatiivinen kehittäessään jatkuvasti tuotteitaan ja ratkaisujaan asiakkailleen.

Portaikon tiheä kaide - Putkiosat.fi