Esimerkkejä käyttökohteista

Kaiteet ja käsijohteet

Valmiilla putkiliitoksilla erilaisten kaiteiden ja käsijohteiden valmistaminen on kustannustehokasta, nopeaa ja helppoa. Työ voidaan tehdä kokonaisuudessaan kohteessa paikan päällä. Liitoskomponentit ovat aina joko kuumasinkittyä terästä tai alumiinia (Kee Lite) ja sellaisenaan säänkestäviä.

Erilaiset kaiteet ja kulkuesteet voidaan toteuttaa Kee Klamp -putkiosilla. Kaiteita ja käsijohteita varten on myös erikseen oma Kee Access -tuotesarja. Kee Access -putkiosat on suunniteltu siten, että käsijohdeputken rakenne pysyy tasaisena / sileänä, jolloin käden kuljettaminen kaiteella on esteetöntä. Ohessa esimerkkejä erilaisista kaiteista ja käsijohteista.

 

 

Erilaisia kaiderakenteita

Käsijohteet Kee Access komponenteilla

Myymälä- ja toimistosisustus

Cape Universal Oy

Cape Universal Oy on vuodesta 1989 toiminut suomalaisen katumuodin edelläkävijäyritys. Cape Universalin brändeistä tunnetuimpia lienee heidän omistamansa Ponke’s The Shop kauppakeskus Forumissa ja edustamistaan brändeistä Vans ja The North Face. Cape Universal valmisti putkiosilla showroomiinsa rekkejä, ripustimia ja display-telineitä myytävien tuotteidensa esillepanoon. Putkiosat ovat kuumasinkittyjä Kee Klamp liittimiä ja putkena 28 mm kupariputki.

Toimitusjohtaja Erik Wikström kertoo: ”Halusimme itse rakentaa tarpeemme mukaiset myymäläkalusteet ja saada niihin raffia industriaalilookia. Putkiosat toimivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti.”

Putkiosilla toteutat erilaiset myymäläsisustuksen ja toimistojen rakenteet täysin omien suunnitelmien ja mittojen mukaan. Putkiosilla toteutetut rakenteet ovat uniikkeja, näyttäviä, muokattavia ja ennen kaikkea kestäviä ja käytännöllisiä. Siinä, missä valmis kaluste ei esimerkiksi mahdu sille suunniteltuun paikkaan, on putkiosien avulla helposti toteutettavissa juuri oikean kokoinen rakenne. Putkiosilla jokainen pääsee helposti toteuttamaan omaa tyyliään ja visioitaan.

 

Esimerkkejä siitä, mihin putkiosia on käytetty myymälä- ja toimistosisustuksessa:

Vaaterekit ja naulakot

Hyllyt

Sisustuselementit

Pöydät ja tuolit

Vetimet ja kahvat

Mainos-/ banderollitelineet

Esitetelineet

Messu- ja näyttelyrakenteet

Erilaisten tilapäisrakenteiden toteuttamisessa putkiliittimet ovat erityisen käyttökelpoisia. Rakenteet voidaan valmistella toisaalla ja kasata nopeasti käyttökohteessa. Rakenteet ovat purettavissa ja käytettävissä uudelleen joko sellaisenaan tai muokattuna toiseen käyttötarkoitukseen. Putkiosilla voidaan toteuttaa kantavat rakenteet sekä luoda erilaisia fiilistä tuovia elementtejä, joilla erityisesti tavoitetaan tyylikäs ”industrial look”.

Ravintolasisustus

S-ryhmän Amarillo-ravintoloissa on uudistuksen myötä toteutettu ravintolan kalusteita putkiosin teeman mukaisesti maalattuina. Putkiosin on toteutettu mm. baaritiskien kiintokalusteita sekä pöytien runkoja.

Kalusteet

Mittatilauskalusteiden valmistus onnistuu putkiosilla helposti ja nopeasti, ja lopputuloksesta tulee taatusti kestävää. Esimerkiksi varastojen ja tuotantotilojen ”special-kalusteet” onnistuvat nopeasti omin voimin, eikä kalusteita tarvitse teettää muualla. Toteutuskohteita ovat esimerkiksi hyllyt, pöydät, penkit… mitä vaan niin varastoon kuin olohuoneeseen. Vain mielikuvitus on rajana.

Muita esimerkkejä käyttökohteista

Putkiosat mahdollistavat erilaisten metallirakenteiden toteuttamisen lähes kaikille. Hitsaamista ei tarvita ja asennus on helppoa ja mukavaa. Putkiosilla on toteutettu edellä kuvattujen lisäksi mm: venekatoksia, autokatoksia, klapihäkkejä ja telineitä, säilytystelineitä, koira-aitauksia, kuntoiluvälineitä, parkour-rakenteita.. vain mielikuvitus on rajana.

 

Ohessa kuvia joistakin toteutetuista rakenteista.

Ota rohkeasti yhteyttä oheisella lomakkeella ja kerro suunnitelmastasi.